BOTOX

Botox är ett muskelavslappnande medel framställt av Botulinum Toxin typ A. Reducerar rynkor och fina linjer i ansiktet. Jag använder mig av Botox från Allergan, som är ett ledande märke. Resultat syns successivt efter några dagar. Fullt resultat ses omkring 10-14 dagar efter Din behandling. Hållbarhet ca 3-6 månader.

Botox 1 område panna (frontalis), glabella, kråksparkar

Paketpris 2 områden 2800kr

från 1800kr


Paketpris 3 områden 3500 kr


Avsmalning av käklinje
(Masseter), Tandglissning (bruxism)

3500krFILLERS

Fillers är ett samlingsnamn på olika typer av estetiska hudfyllnadsmedel som innehåller hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och det fyller ut veck och rynkor. Det sprutas in och fyller ut huden underifrån. Kroppen tar sedan hand om hyaluronsyran och den bryts stegvis ner och då minskar effekten. Därför behöver även fillerbehandling upprepas efter några månader.

 

Tear trough behandling med fillers är till för att minska mörka ringar och ihålighet under ögonen som orsakas av volymförlust och gör att man ser trött ut.

3500kr 
 
 

PRP Platelet Rich Plasma Hud

Microneeling/PRP

Genom Microneedling kan hudens kondition och utseende förbättras utan kirurgiska ingrepp.  Kroppens egna tillväxtfaktorer (PRP) eller hyaluronsyra och vitaminkomplexet som används stimulerar också hudens cellförnyelse och ökar produktionen av kollagen och elastin. Huden får då ett naturligt ungdomligare utseende. 

 

1 behandling 3500 kr. Paketpris 3 Behandlingar 8000kr. 


Prp Platelet Rich Plasma mot Håravfall.

1 behanling 3500 kr. Paketpris 3 Behandlingar 8000kr. 


Microneedling + NCTF

Microneedling med Nctf Ha 135 från Filorga 1 Behandling 2000 kr. 3 Behandlingar 5000kr.