filler.jpg
 

FILLERS

Vi på Upplandskliniken erbjuder en rad olika behandlingar med fillers. Vi är ej en märkesbunden klinik utan använder produkter från olika leverantörer och märken så som Juvederm, Stylage, Revanesse och Teosyal. Allt för att just du skall få  bästa möjliga resultat. Vi erbjuder endast fillers som är av icke-animaliskt producerad hyaluronsyra, vilket betyder att hyaluronsyran inte utvinns från djur. Hyaluronsyra (HA, Hyaluronic acid,) som används i fillers är ett kroppseget ämne som innehåller molekyler, som i sin tur binder fukt. Med andra ord binder hyaluronsyran vatten i kroppen och bildar en geléliknande substans. Tack vare sin unika förmåga att binda vatten kan den tillsättas i låga doser för att bilda en gel, det räcker med en koncentration av 1 procent för att binda 99 procent vatten. På så sätt är det möjligt att både förbättra och föryngra både hud och ansikte.

Förbättra och förfina INTE förändra det är vår motto och fokus på Upplandskliniken.

Exempel på vanliga fillerbehandlingar:

 • Behandling av mörka ringar under ögonen, tårdiket (tear trough)
 • Utfyllnad av kindben och kinder
 • Ojämn näsrygg eller sned näsa
 • Läppbehandling (inkl. amourbågen och konturer)
 • Acneärr, öronsnibbar, fördjupningar mm.
 • Haka och hakspets (förlängning eller utjämning)
 • Förstoring av käke
 • Cellulitbehandling

Fillers mot åldrande

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst samt upplevs som plattare och mer rynkig. Rynkor runt mun och ögon är vanliga åldertecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir. Eftersom hyaluronsyrans uppgift bl.a. är att återfukta huden, blir huden därför mer rynkig med mindre volym när den försvinner. Även hals, dekolletage och händer åldras och kan bli rynkiga. För att motverka dessa ålderstecken kan hyaluronsyrafillers injiceras och på så sätt förfina åldrandet av huden.

Exempel på ålderstecken eller medfödda drag som kan åtgärdas med hjälp av fillers:

 • Nasobiala veck (mellan näsan och munnen)
 • Sura mungipor
 • Glabella (argrynkan mellan ögonbrynen)
 • Marionettlinjer (mellan munnen och hakan)
 • Rökrynkor (rynkor över läppen)
 • Tear trough (mörka ringar under ögonen)
 • Utfyllning av linjer rynkor och veck (inkl. på hals, dekolletage och händer)

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA BEHANDLAS MED FILLERS

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller:

 • acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl),
 • NSAID- preparat (Ipren).
 • Undvik även kosttillskott såsom Omega 3,6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling.

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad.

 

 
 
Fillerbehandling under ögonen med Teosyal Redensity II

Fillerbehandling under ögonen med Teosyal Redensity II

Tear Trough

Är det något som gör att man mister sitt pigga utseende så är det mörka ringar under ögonen. Många av oss har dessa mörka håligheter under ögonen som gör att vi ser tröttare och mer slitna ut än vad du i själva verket är.

VAD ÄR TEAR TROUGH?

”Tear trough” kallas den fördjupning eller insjunkning under ögonen som kan ge mörka skuggor, vilket gör att man ser trött och sliten ut.

BEHANDLING AV TEAR TROUGH

För att återfå volym och spänst under ögonen så är det bästa sättet en fillersbehandling där vi injicerar just fillers hyaluronsyra under ögonen. Vid en sådan tear trough-behandling använder vi på Upplandskliniken i Stockholm Teosyal Redensity II från Teoxane som är specialutformad för just behandling under ögonen. Med hjälp av en tear trough-behandling kan ihåligheten och de mörka ringarna under ögonen  åtgärdas. 

Välkommen till Upplandskliniken för en Tear trough behandling i Stockholm.

Behandlingstid: ca 30 minuter

Pris 3 500 kr/ml (individuellt)

läpp.jpg

FINARE OCH JÄMNARE LÄPPAR MED FILLERS

Förstora, korrigera eller jämna ut med välkända Fillers

Det är inte någon hemlighet att läpparna är en viktig del av vårt utseende. Vackert formade läppar med lagom fyllighet drar alltid till sig uppmärksamhet och förknippas med skönhet och ungdom. För läppförstoring använder vi Juvederm, Stylage, Revanesse och Teaosyal vilka är de största och ledande märkena av fillers på marknaden där vi på ett naturligt sett fyller ut dina läppar utefter dina mål och förutsättningar. Vi skräddarsyr en plan och rekommenderar produkt för varje individ.

Läppförstoring handlar inte bara om att förstora läpparna. Genom injektion på rätt ställen så kan du få fylliga och fasta läppar som du verkligen kan vara stolt över. Vi på Upplandskliniken i Stockholm har kunniga läkare ,stor kunskap och lång erfarenhet inom fillers behandling. Vi hjälper dig att forma dina nya läppar efter dina önskemål.

Välkommen till Upplandskliniken om du är ute efter läppförstoring i Stockholm  

Behandlingstid: 30 min

Pris Från 1900:- 

 

Näskorrigering med 1ml av filler

Näskorrigering med 1ml av filler

Korrektioner av näsa med fillers.

Att använda fillers för att förändra näsans form och proportioner är en enkel behandling med stor potential. Använder man fillern rätt så kan man åstadkomma dramatiska förändringar i utseendet och i vissa fall t.o.m. ersätta behovet av en näsplastik.

Fillers används på flera olika områden och problem vid näsan. Till de mer populära och effektiva möjligheterna hör:

 • Korrigering av mindre ojämnheter efter kirurgiska näsplastiker.
 • För att ge en upprätande effekt på en skadad sned näsa.
 • Att jämna ut en knöl på näsan
 • Att jämna ut näsor med en krokig form s.k. ”önrnnäsa/höknäsa”
 • Att fylla ut eller lyfta nästippen.
 • Ändra näsborrarnas form.

Alla näsor kan inte behandlas med en filler. Fillern erbjuder dock ett mycket intressant alternativ för alla som inte kan eller vill genomgå en kirurgisk näsplastik.

Välkommen till Upplandskliniken för en Näskorrektion med fillers i Stockholm.

Behandlingstid: 30 min

Pris Från 3500:- Normalt sett räcker det med ca 1 ml filler men vid större behandlingar kan 2-3 ml behövas. Priset kan då bli uppåt 8 000 kr.

 

 

 

 

Vanliga Frågor Och Svar !

Kommer jag att bli svullen och få blåmärken ?

- Vid behandling med fillers kan det uppstå en rodnad och svullnad i behandlingsområdet som stannar kvar i 3-4 dagar. Risk för blåmärken finns alltid, dock vissa skillnader i behandlingsområde

- Du kan känna viss ömhet i upp till en vecka.

- Det slutgiltiga resultatet ser du efter ungefär 1-2 veckor.

Hur länge håller Fillers ?

-Beroende på vilken produkt som används har de olika livslängd, men generellt håller produkterna mellan 6-18 månader. I områden som läppar som man ofta rör, äter, dricker ect går det ut fortare jämnfört med exempelvis en näskorrektion eller fillers under ögonen.

Får jag bedövning innan ?

Ja, vi använder oss av lidocaine salva innan samt en "iceroller" som kyler området innan varje stick.

Vad händer om jag ångrar mig ?

- Om du ångrar dig finns det alltid mäjlighet för nedbrytning med en antidot (hyalase).

Vilka produkter använder ni ?

- Vi använder oss av de världsledande produkterna som finns på marknaden och som är CE märkta och FDA approved, så som Juvederm, Revanesse, Teosyal, Stylage, Radiesse.

Hur ofta behöver jag fylla på ?

- Denna fråga är ytterst individuellt och beror på störta del på ditt utgångsläge och dina mål. När det gäller läppar behöver man bygga upp dessa och finna en storlek man är nöjd med och sedan underhålla 1-2 ggr/år.

 

HAR DU FRÅGOR? VI HAR SVAR